Häätori.fi

Oh no, something went wrong. Please check your network connection and try again.

Häätori.fi

Häätori on kauppapaikka, jonka tavoitteena on helpottaa häihin liittyviä hankintoja ja kannustaa vastuullisiin valintoihin hääjärjestelyissä. Hääasuihin, -asusteisiin ja -somisteisiin käytetään huomattavan paljon rahaa ja monet hankitut asut ja tarvikkeet ovat hääpäivän jälkeen vielä erinomaisessa kunnossa. Hääasujen ja -asusteiden sekä somisteiden kierrättäminen onkin paitsi ekoteko, myös taloudellisesti kannattavaa!

Käytettyjen hääpukujen, hääasusteiden ja -somisteiden myyminen Häätorissa on yksityishenkilöille aina maksutonta. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä, ja rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi lisätä palveluun rajattoman määrän myynti-ilmoituksia. Häätori tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden tavoittaa hääjärjestelyiden parissa ahkeroivat tulevat morsiamet ja sulhaset helposti.

Vuosien mittaan Häätori on kasvanut pelkästä kauppapaikasta laajemmaksi kohtaamispaikaksi, johon lukeutuvat Häätorin sosiaalisen median kanavat ja hääinspiraatiota tarjoavat julkaisut. Tervetuloa mukaan häähumuun!

Ota yhteyttä [email protected]