Häätori.fi

Oh no, something went wrong. Please check your network connection and try again.

Background image for section-1

Etusivu / Friends of Häätori / Ateljee Ompelimo

Ateljee Ompelimo

Ateljee Ompelimo ja korumerkki Sinivuokko on metsien ja pellon reunalla kasvanut kotimainen yritys, joka rakentaa kestävämpää huomista.

Ateljee Ompelimo

Vastuullinen ja ekologinen hääpuku?

Joskus unelmien hääpukua ei löydy valmiina ja korjausompelijan muokkaus istuvuudet saattavat nostaa hintalapun hintaa, niin että on järkevämpi kerralla teettää oma vastuullinen ja ekologinen hääpuku. Hääpuvun mittatilauksessa saat olla itse valitsemassa kankaat sekä pienemmätkin yksityiskohdat. Ompelimossa on kierrätyskankaiden valinnanvaraa tilauskankaiden lisäksi, myös asiakas voi tuoda oman kankaan.

Hääpukujen värjäys ja maalaus.

Mitä tehdä hääpuvulle häiden jälkeen, kun en halua sitä myydä? Käy lukemassa lisää hääpukujen värjäyksistä ja maalauksesta. https://designsinivuokko.com/haapuku-varjays/

Mitä tehdä hääpuvulle häiden jälkeen, kun en halua sitä myydä?

Hääpukujen mittatilaukset ja muokkaukset yli 15 vuoden ammattitaidolla. Sinivuokon hääpukumallisto ja uniikit mittatilauspuvut ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Näiden vaatteiden leikkuu ylijäämästä puhkeaa kukkaan kangaskorut. Varaa aika uniikin mittatilauspuvun valmistukseen tai hääpuvun muokkaukseen. Tehdään unelmistasi totta. Vastuullisesti.

Ateljee Ompelimo Sinivuokko www.designsinivuokko.com

Ateljee Ompelimo Sinivuokko

Mallit kuvissa kuvan ottanut Agnetha Lesch