Häätori.fi

Oh no, something went wrong. Please check your network connection and try again.

Background image for section-1

Etusivu / Friends of Häätori / Malmin Korupaja

Malmin Korupaja

MALMIN KORUPAJA PÄHKINÄNKUORESSA

  • Vuoden hääkultaseppä 2024, 2022 & 2018🏆
  • Suomen laajin sormusvalikoima✨
  • Teetä uniikki sormus – ei ostopakkoa💍
  • Kotimaista, laadukasta ja vastuullista korutuotantoa🌿
  • Perheyritys jo vuodesta 1960🤝🏼

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ JA YRITYSTOIMINTAA

Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1960 toiminut korualan perheyritys, jota pyörittää toisessa sukupolvessa sisarukset Pasi ja Virpi Suninmäki. Verkkokauppa Korupaja.fi on toiminut vuodesta 2012, ja keskittyy kihla- ja vihkisormuksien myynnin ohella myös monien muiden korujen, kellojen ja lahjatavaroiden sekä näihin liittyvien palveluiden tarjoamiseen.

Malmin toimipisteemme yhteydestä löytyy päämyymälämme sekä samasta rakennuksesta kultasepänverstas. Pajallamme on omat kultasepät jotka työskentelevät paikan päällä, ja heidän taitavissa käsissään valmistuu vuosittain tuhansia kihla- ja vihkisormuksia.

Tarjoamme myös laajan valikoiman korualan palveluita, kuten sormuksen koonmuutokset, korujen korjaukset, kellohuollot ja kaiverrukset. Saman katon alta löytyy Malmin toimipisteeltä myymälämme, kultaseppämme sekä käsikaivertaja ja konekaivertaja.

Malmilla asioidessasi saat siis kaikki palvelut yhdestä paikkaa ilman pelkoa siitä, että esimerkiksi omia rakkaita koruja toimitetaan ulkopuoliselle sepälle korjaukseen. Näin ollen voimme myös tarjota palvelusta riippuen nopeita toimitusaikoja; esimerkiksi paristonvaihto kelloon onnistuu pajallamme odottaessa.

Myymälässämme on joka päivä ”walk in” päivä: sormuksia ja koruja saa aina tulla ihastelemaan ja suunnittelemaan ilman ajanvarausta. Samoin korjauspalveluihin aikaa ei tarvitse varata, vaan Malmilla voi näiden tiimoilta asioida myymälän aukioloaikojen puitteissa. Koru, sormus tai kello jää tarpeen tullen kultaseppämme tai kelloseppämme työjonoon odottelemaan korjausvuoroaan. Tarkemmat toimitusajat saa aina henkilökunnaltamme.

Mikä parasta, myymälämme ja pajamme sijaitsevat Malmilla täysin omassa rakennuksessa, joten pystymme tarjoamaan myymälämme edessä myös tilavan parkkialueen. Lämpimästi tervetuloa Malmille!

SUOMEN LAAJIN SORMUSVALIKOIMA

Suurin vahvuutemme on laaja sormusosaamisemme, ja vuosikymmenien kokemus ja asiantuntijuus näiden valmistuksessa. Oma sormusmallistomme onkin kasvanut vuosien varrella, ja sisältää nykyään yli 4000 sormusmallia! Näistä suurin osa löytyy verkkokauppamme valikoimasta, mutta Malmin myymälässämme on aina myös helmiä, jotka ovat saatavilla ainoastaan myymälästämme.

Oman mallistomme ohella valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Kohinoorin, Festiven ja Schalinsin kulta- ja timanttisormusmallistot. Valikoimassamme on huomioitu myös monet mieltymykset, ja löydätkin verkkokaupastamme myös puusormukset, hiilikuitusormukset, titaanisormukset ja mustat sormukset.

Kurkkaa koko oman mallistomme sormusvalikoima täältä!

SORMUKSEN TEETTÄMINEN KULUITTA

Mikäli laajasta valikoimasta ei löydy juuri sitä oman tuntuista sormusta, on pajallamme myös aina mahdollisuus teettää uniikki sormus omien toiveiden mukaan. Teettämispalvelun tarjoamme aina kuluitta: sormus valmistetaan toiveiden mukaan, ja ostopäätöksen aika on vasta, kun sormuksen näet luonnossa. Lisätietoa sormuksen teettämisestä löydät täältä, sekä uuni tuoreesta artikkelistamme ”uniikin sormuksen teettäminen on helppoa”.

Malmin Korupaja

VUODEN HÄÄKULTASEPPÄ 2024, 2022 & 2018

Meillä on suuri kunnia kertoa, että meidät on valittu nyt jo kolmatta kertaa yleisöäänestyksellä vuoden hääkultasepäksi!🏆

Love Me Do -häämessut järjestää joka vuosi Vuoden Hääyritys -kilpailun, jossa esitellään suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Häät-lehti/häät.fi sekä Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com.

Vuoden Hääyritys -kilpailu alkaa nimeämisvaiheella, jolloin yleisö ja yritykset voivat ehdottaa äänestykseen mitä tahansa Suomessa toimivaa hää- ja juhla-alan yritystä. Ehdotetut yritykset jaetaan kahteentoista toimialakategoriaan, joista yleisö voi äänestää omat suosikkinsa. Kategoriavoittajien lisäksi kaikista ehdotetuista yrityksistä eniten ääniä kerännyt voittaa Vuoden Hääyritys -tittelin.

Voitto osui kohdallemme Vuoden Hääyritys 2018, 2022 ja 2024 -kilpailuissa, kategoriassa Vuoden Hääkultaseppä. Lämmin kiitos kaikille meitä ehdottaneille sekä äänestäneille!💕

VASTUULLISUUS JA LUONNOLLE LEMPEÄMPI KORUTUOTANTO

Me Malmin Korupajalla teemme jatkuvasti töitä vastuullisen ja kestävän korutuotannon eteen. Suosimme ympäristölle lempeämpiä sekä eettisiä materiaaleja ja valmistusmenetelmiä tuotannossamme. Kaikki oman mallistomme kultakorut ja kultasormukset valmistetaan 100% kierrätyskullasta.

Pajallamme valmistuu tuhansia timanttisormuksia ja muita timanttikoruja vuosittain. Suosimme näiden valmistuksessa etenkin labravalmisteisia timantteja sekä asiakkailtamme ostettuja kierrätystimantteja. Mallistomme sormuksista löytyy yhä paljon myös luonnontimantein koristeltuja malleja, ja näiden jalokivien kohdalla panostamme siihen, että jokainen luonnontimanttimme tulee vastuullisista lähteistä.

Lisäksi pajallamme korujen kierrätys on arkipäivää, ja uskomme vahvasti siihen, että vanhalle korulle on aina mahdollisuus antaa uusi elämä.