Häätori.fi

Oh no, something went wrong. Please check your network connection and try again.

Background image for section-1

Etusivu / Blog / Ikuista juhlavieraat persoonallisella ja hauskalla tavalla

Ikuista juhlavieraat persoonallisella ja hauskalla tavalla

Valmisteletko hääjuhlaa ja mietit, miten tehdä juhlastasi ikimuistoinen ja ikuistaa se persoonallisella ja parhaalla mahdollisella tavalla?

Photo booth, tuttavallisemmin fotoboksi, on vakiinnuttanut asemansa hääjuhlien suosittuna elementtinä ja tarjoaa sinulle helpon sekä vaivattoman ratkaisun, joka tekee vaikutuksen vieraisiin ja tuottaa laadukkaita kuvia automaattisesti.

Vieraasi pääsevät ottamaan kuvia silloin, kun se heille parhaiten sopii, ja juhlan päätteeksi saat kaikki otokset kätevästi verkkoalbumin muodossa.

Hyvin suunnitteltu kuvausalue innostaa ja inspiroi

"Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty." Juuri siksi ammattitason kuvan saamiseksi tarvitaan paitsi ammattimaista kalustoa myös huolellisesti suunniteltua ympäristöä ja rekvisiittaa. iBox Photo Booth tarjoaa molemmat.

Vuokratessasi laitteen pääset itse vaikuttamaan laitteen ulkoasuun; valittavana on erilaisia koteloita aina pelkistetystä mallista selfiepeiliin. Vaihtoehtojen runsas määrä varmistaa sen, että valokuvausautomaatti sopii juhlatilan ja hääjuhlasi tyyliin.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Voit valita haluamasi taustan ja muokata valokuvien kehyksiä hääjuhlasi teeman mukaisesti. Tarjolla on useita kymmeniä erilaisia taustoja, ja voit esimerkiksi valita perinteisen kangastaustan ja näyttävien kukka-, paljetti- tai höyhenseinien välillä.

Kuvien lisäksi iBox Photo Booth -laitteet mahdollistavat hauskojen GIF- ja boomerang -videoiden tekemisen. Kaikki kuvat ovat heti tulostettavissa. Vieraiden innostus on taattu, ja mikä parasta, jokainen vieras saa samalla mukaansa ihanan ja henkilökohtaisen vieraslahjan. Itse saatte kaikki päivän aikana otetut kuvat talteen ja ihailtavaksenne sähköisen gallerian muodossa.

iBox Photo Booth -hääpaketti

Hääkiireiden keskellä tekemistä on paljon ja morsiusparilla pitää kiirettä. Moni pari päätyy ulkoistamaan suuren osan tekemisestä ja erilaiset juhlajärjestelyjä helpottavat pakettiratkaisut tarjoavat helpotusta hääkiireiden keskelle.

Myös iBox Photo Booth -valokuvausautomaatti on vuokrattavissa häihin kätevänä hääpakettina, jossa mukana tulevat onnistuneen photo booth -kuvausnurkan toteuttamisessa tarvittavat valokuvausseinä ja hulvattomat rekvisiitat.

Ratkaisu on helppoudessaan vertaansa vailla ja mahdollistaa takuulla vieraita houkuttelevan, innostavan ja ikimuistoisen photo booth -nurkkauksen toteuttamisen. iBox Photo Booth -hääpaketti sisältää kaikki photo booth -kuvausnurkkauksen luomiseen tarvittavat tärkeimmät palvelut, toimituksen ja rajattoman määrän kuvia.