Häätori.fi

Oh no, something went wrong. Please check your network connection and try again.

6 ihanaa juhlatilaa pienille häille

Haaveiletko pienistä häistä? Yksi parhaista asioista, mitä pienet häät tarjoavat, on intiimi tunnelma ja mahdollisuus panostaa yksityiskohtiin. Myös häätilan puolesta pienet häät avaavat ihania mahdollisuuksia, jotka eivät ole mahdollisia isojen häiden kohdalla. Lue siis alta vinkit parhaisiin häätiloihin pienille häille!

Mistä tila täydellisille pienille häille?

Hääpaikka on yksi tärkein asia häiden järjestelyissä. Se, millainen tila on, määrittää paljon sekä vieraiden lukumäärää että häiden tyyliä ja tunnelmaa! Mutta mistä täydellinen tila löytyy? 

Esimerkiksi Venuu on loistava paikka lähteä etsimään hääpaikkaa. Venuussa pystyt kätevästi filtteröimään tiloja esimerkiksi vierasmäärään ja paikkakunnan mukaan, ja ottamaan yhteyttä tilojen tarjoajiin. Tarjonta on laaja ja kaikki tämänkin postauksen tilat löytyivät juuri Venuusta! Parasta on se, ettei palvelun käyttämisestä koidu mitään lisäkuluja.

Puotilan Kartano / Lasiveranta

Puotilan Kartano / Lasiveranta

Helsinki. Puotilan kartanon näyttävä lasiveranta on yksi ihanimmista hääpaikoista pienille häille! Puoliympyrän muotoinen ikkunaseinä luo uskomattoman juhlavaa tunnelmaa, ja ikkunoista aukeaa kauniit näkymät kartanon pihaan. Lasiveranta on sisustettu vaaleilla väreillä, joten omien häävärien tuominen juhlatilaan onnistuu loistavasti. Puotilan Kartanon pihapiiri on myös idyllinen! Pitopalvelu onnistuu suoraan kartanon kautta.

Kapasiteetti: istuen 32 hlö / seisten 50 hlö

Marttilan Juhlatila

Marttilan Juhlatila

Turku. Aivan Turun keskustan läheisyydestä löytyy upea Marttilan Juhlatila. Perheyrityksenä pyöritetty historiallinen tila tarjoaa mieleenpainuvat puitteet juurikin pienille häille! Juhlatila sijaitsee vanhan kanalan yläkerrassa. Valkoiseksi rapatut seinät, persoonalliset ikkunat ja ullakkotunnelma tekevät tästä häätilasta oikein erityisen. Hillitty sisustus ja vaaleat värit tekevät tilasta myös helposti personoitavan. Tilaan saa tuoda sekä omat ruoat että juomat, joten vain taivas on rajana tarjoilujen suhteen!

Kapasiteetti: isuten 35 hlö / seisten 40 hlö

Ravintola Sipuli / Pommern

Ravintola Sipuli / Pommern

Helsinki. Ravintola Sipulin moninaiset juhlasalit ovat niittäneet suurta suosiota hääparien keskuudessa, eikä suotta! Helsingin Katajanokalla sijaitseva ravintola on aivan kanavarannassa veden äärellä. Vanha punatiilinen satamamakasiini luo ihanaa tunnelmaa ja tyylikäs sisustus ei suuria koristeita vaadi. Pommern -kabinetti onkin oiva paikka järjestää pienet häät – Sipulin tasokas ruoka ja huipputyylikkäät puitteet painuvat varmasti häävieraiden mieleen! 

Kapasiteetti: istuen 30 hlö / seisten 40 hlö

Bodomin Kartano / Ester-Sali

Bodomin Kartano / Ester-Sali

Espoo. Bodomin Kartano on klassinen hääpaikka. Ester-Sali onkin täydellinen tila kun suunnitteilla on pienet häät! Keltainen kartano on näyttävä niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Upea piha-alue kartanon edessä tarjoaa loistavat puitteet myös valokuville ja luonnosta nauttimiselle. Kartanossa on kaunis vaalea sisustus ja maalaisromanttinen tunnelma. Pitopalvelu hoitaa tarjoilut puolestasi. 

Kapasiteetti: istuen: 44 hlö / seisten 60 hlö

Juhlatila Na'vetta

Juhlatila Na'vetta

Nurmijärvi. Juhlatila Na'vetassa juhlitaan ihanassa maalaismiljöössä! Navettaan pääsee sisälle ramppia pitkin. Upeasti restauroitu tila tarjoaa sekä historian havinaa että modernit puitteet pieniin häihin. Pitopalvelu hoituu suoraan tilan kautta, mutta omien juomien tuominen on sallittua, jopa suotavaa! Juhlat voivat valua ulos idylliseen pihapiiriin, ja esimerkiksi hauskat hääleikit onnistuvat loistavasti.

Kapasiteetti: istuen 40 hlö / seisten 50 hlö

Alexis Wintergarden

Alexis Wintergarden

Helsinki. Entäpä pienet häät kattoterassilla? Tämä uniikki talviterassi kohoaa Helsingin kattojen ylle, ja tarjoaa luksusta häävieraille! Upeat näkymät, maistuvat drinkit sekä laadukas ruokatarjoilu – mitä muuta sitä pieniltä häiltä voisi toivoa? Alexis wintergarden sijaitsee The Folks hotellin katolla, joten juhlavieraiden on helppo varata myös yöpyminen aivan hääpaikan vierestä. Juhliminen on sallittu aamu yhteen asti! Varattavissa vain kesäkauden ulkopuolella.

Kapasiteetti: istuen 30 hlö / seisten 30 hlö

Muista häätilaa valitessasi ainakin nämä:

  • Miten tilassa järjestyy tarjoilut? Tuleeko pitopalvelu suoraan tilan kautta, vai saako tilaan tuoda omat ruoat ja/tai juomat?
  • Soveltuuko tila häiden vuodenaikaan?
  • Kuuluuko tilan vuokraan siivous? Saako sen ostettua lisäpalveluna?
  • Mihin kellonaikaan asti tila on vuokrattavissa?
  • Onko läheisyydessä majoitusmahdollisuuksia?
  • Miten järjestätte siirtymisen vihkipaikalta juhlatilaan?
  • Sopiiko tila juuri teidän häille? Jos vieraina on lapsia, esimerkiksi leikkipaikka ja syöttötuolit helpottavat elämää. Tarvitseeko jokin vieraista rauhallista tilaa lepäämiseen, imetykseen tai vaikkapa vaatteiden vaihtoon? Tarvitseeko tilan olla esteetön? Valitkaa sellainen tila, millaiset vieraat häihin on tulossa.
  • Loppujenlopuksi pientenkin häiden häätunnelma koostuu morsiusparin, häävieraiden ja hääpaikan summasta!

Venuu.fi on Suomen suosituin juhlatilojen ja -palveluiden markkinapaikka, josta etsit ja varaat kätevästi kaiken, mitä häihin tarvitset!