Tietoa Häätori.fi-palvelusta

Tietoa palvelusta

Tietoa palvelusta

Palvelun idea

Häätori on häihin erikoistunut ilmoituspalvelu, jossa yksityishenkilöt voivat ilmoittaa myyntiin tarpeettomaksi jääneet hääasut ja -tarvikkeet, ja jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat mainostaa tarjoamiaan hääpalveluita ja -tuotteita erillisessä Hääpalvelut-osiossa. 

Palvelun tarkoituksena on helpottaa häiden järjestelyä tarjoamalla monipuolinen markkinapaikka, josta häiden järjestäjä löytää helposti etsimänsä häätavarat ja -palvelut. Hakuominaisuuksien ja ilmoituskategorioiden ansiosta häiden järjestäjän on vaivatonta selata ja löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Palvelu mahdollistaa vaivattoman yhteydenpidon myyjän ja ostajan välillä.

Käytettyjen hääasujen, -asusteiden ja -tarvikkeiden myyminen

Yksityishenkilöt voivat Häätorin kautta helposti ja maksutta myydä eteenpäin käytettyjä hääasuja ja -asusteita sekä erilaisia häätarvikkeita. Yksityishenkilön palvelussa julkaisema ilmoitus näytetään sille valitun kategorian alla. Ostaminen ja sen maksaminen tapahtuu Ilmoittajalle siten, kun myyjä on sen ilmoituksessa määritellyt tai on muuten myyjän ja ostajan välillä erikseen sovittu.

Hääpalvelumainokset

Kaikki hääpalveluja tulonhankkimistarkoituksessa tarjoavat yritykset ja yksityishenkilöt voivat maksutta ilmoittaa tarjoamistaan palveluista Hääpalvelut -osiossa. Muihin kategorioihin lisätyt tulonhankintaan tähtäävät ilmoitukset (esim. vuokrausilmoitukset ja hääpukujen jälleenmyynti) ovat maksullisia. Ota yhteyttä osoitteeseen info@haatori.fi saadaksesi tarjouksen.


Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia rekisteröitymisessä,

Häätorin ylläpito, 

e-mail: info@haatori.fi


Häätorin ylläpidosta vastaa Cradia Oy, Y-tunnus 3113099-1.