Tietoa Häätori.fi-palvelusta

Miten palvelu toimii

Miten palvelu toimii

Rekisteröityminen

Häätoriin rekisteröitymällä yksityishenkilöt ja yritykset voivat maksutta julkaista ilmoituksia. Yksityishenkilö voi palvelun kautta maksutta myydä eteenpäin tarpeettomiksi jääneet hääasut, -asusteet ja tarvikkeet. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat vastaavasti maksutta mainostaa Häätorin Hääpalvelut-osiossa tulonhankkimistarkoituksessa tarjoamiaan hääaiheisia palveluja ja tuotteita.

Yritystä rekisteröitäessä kannattaa Etunimi-kohtaan kirjoittaa yrityksen nimi (näytetään palveluhakemistossa ilmoituksen alalaidassa. Ilmoitusten kategoriaksi valitaan Hääpalvelut.

Ilmoituksen julkaisu

Käyttäjän tulee laatia Häätorissa julkaistavat ilmoitukset huolella. Häätorin ylläpito pidättää itsellään oikeuden poistaa sellaiset ilmoitukset, joiden katsoo olevan palveluun kuulumattomia, virheellisiä tai puutteellisia. 

Tuotteet ja palvelut tulee ilmoituksissa kuvata mahdollisimman tarkasti. Ilmoitukselle annettavan otsikon tulee kuvata ilmoitettavaa tuotetta tai palvelua. Ilmoitukselle tulee valita aina sen sisältöä parhaiten vastaava kategoria. Ilmoitukseen tulee laittaa asianmukaiset ja totuudenmukaiset kuvat. Ilmoitukseen tulee merkitä sijainti (maakunta), jotta käyttäjät voivat hakea heitä lähellä sijaitsevia palveluja. Yhteen ilmoitukseen voi merkitä vain yhden maakunnan.

Hääpalveluita tarjoava yritys tai yksityishenkilö voi merkitä kotisivun osoitteensa ilmoituksensa kuvaukseen muodossa http://www., jolloin se näytetään julkaistussa ilmoituksessa automaattisesti linkkinä.

Käyttäjätietojen hallinta

Palveluun rekisteröitynyt käyttäjä voi sisään kirjautumisen jälkeen hallinnoida omia käyttäjätietojaan. Profiilin Asetukset-osiossa käyttäjä voi muuttaa muun muassa tiedotteiden vastaanottoa koskevia asetuksia sekä tarvittaessa poistaa käyttäjätilinsä kokonaan.