Tuolihuppujen vuokraus 1,50€/kpl! Katso lisää ja varaa!

Tietoa Häätori.fi-palvelusta

Tietoa palvelusta
Palvelun idea

Häätori on häihin erikoistunut ilmoituspalvelu, jossa yksityishenkilöt voivat ilmoittaa myyntiin tarpeettomaksi jääneet hääasut ja -tarvikkeet (ilmainen) ja jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat mainostaa tarjoamiaan hääpalveluita markkinoidakseen niitä häiden järjestäjille omalla mainossivulla (maksullinen).


Palvelun lähtökohtana ja tarkoituksena on helpottaa häiden järjestelyä tarjoamalla markkinapaikka, josta häiden järjestäjä löytää helposti etsimänsä häätavarat ja -palvelut! Hakuominaisuuksien ja ilmoituskategorioiden ansiosta häiden järjestäjän on vaivatonta selata ja löytää itselle sopivia vaihtoehtoja.

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Palvelun käyttäminen (palveluun rekisteröityminen, käytetyn hääpuvun tai -tavaran ilmoittaminen ja yhteydenotto myyjään) on yksityishenkilölle maksutonta.

Yksityishenkilönä ilmoitettu mainos hääpalvelusta (esim. hääautosta tms.) on maksullinen! Kts. hinnoittelu ja maksaminen  seuraavasta kohdasta alta!

Yksityishenkilön ilmaisella ilmoituksen jättämisellä tarkoitetaan mm. käytettyjen hääpukujen, hääasusteiden ja -tarvikkeiden sekä polttariasujen myymistä edelleen eteenpäin toiselle yksityishenkilölle. Käytetyn hääpuvun tai häätavaroiden ostaminen ja sen maksaminen tapahtuu Ilmoittajalle siten, kun myyjä on sen määritellyt ilmoituksessa tai on muuten sovittu.

Yritysten ja yksityishenkilöiden hääpalvelumainokset

Voit lisätäyrityksesi esittelysivun valitsemalla lisää uusi ilmoitus ja kategoriaksi hääpalvelut.

Rekisteröityessä kirjoita etunimen tilalle yrityksen nimi, jos et halua etunimesi näkyvän ilmoituksen alalaidassa.

Hääpalveluiden mainostaminen on maksullista. Hinta on 99€+alv/12kk. Kun olet jättänyt esittelysivun hääpalvelusta Häätorin hääpalvelut -kategoriaan, sinulle lähetetään lasku sähköpostitse osoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palveluun. Myös yksityishenkilöinä tai yrittäjinä jätetyt ilmoitukset, joilla hankitaan tuloja esim. vuokrausilmoitukset ja hääkoristeiden ja/tai -pukujen jälleenmyynti, muihin kategorioihin on maksullisia. Voit lisätä näitä ilmoituksia rajoittamattoman määrän hintaan 29,90€/kk. Ota yhteyttä info@haatori.fi ennen ilmoittamista.

Häätori pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelua maksetun kauden loppuessa..

Ilmoitusten jättäminen

Ilmoituksen voi jättää vain rekisteröitymällä palveluun. Rekisteröitymällä voi muokata ja poistaa ilmoituksia. Ilmoituslomakkeessa on pakollisia ja vapaaehtoisia tietoja.

Ilmoitusten lukeminen

Ilmoituksia voi hakea, selata, lukea vapaasti myös ilman rekisteröitymistä.

Palvelun säännöt

Yksityishenkilö voivat uusia oman ilmoituksensa voimassaolon aikana tai voimassaolon päätyttyä. Ilmoitus tulee sulkea, jos tuote myydään ennen voimassaoloajan päättymistä. Pyrimme siihen, että ilmoitukset ovat ajantasalla. Hääpalvelusta jätetty mainos on voimassa maksetun kauden ajan.

Tuotteet ja palvelut tulee kuvata mahdollisimman tarkasti. Palveluun tulee laittaa asianmukaiset ja totuudenmukaiset kuvat. Palveluntarjoaja voi merkitä kotisivun osoitteensa kuvaukseen muodossa http://www., jolloin se muuttuu automaattisesti linkiksi.

Ilmoitukseen tulee merkitä sijainti (maakunta), jotta käyttäjät voivat hakea heitä lähellä sijaitsevia palveluja. Yhteen ilmoitukseen voit merkitä vain yhden maakunnan.

Ilmoitukselle annettavan otsikon tulee kuvata ilmoitettavaa tuotetta tai palvelua. Ilmoitus tulee laittaa sille osastolle, mikä kuvaa ilmoitettavaa tuotetta tai palvelua parhaiten.

Häätori ei vastaa palveluun jätettyjen ilmoitusten sisällöstä eikä kuluttajien tai kuluttajien ja yritysten välisistä sopimuksista tai kaupoista.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia rekisteröitymisessä,
Susanna, 
e-mail: info@haatori.fi

Häätorin on perustanut Ideatoimisto Luova Leijona, Y-tunnus 2647783-5.