Tietoa Häätori.fi-palvelusta

Tietoa palvelusta

Tietoa palvelusta

Häätori.fi muualla

Facebook: Häätori.fi
Facebook: Hääkirpputori Varsinais-Suomi
Facebook: Hääkirpputori Pirkanmaa
Facebook: Hääkirpputori Uusimaa
Facebook: Häät - Ideoita ja inspiraatiota hääsuunnitteluun
Pinterest: Häätori.fi
Instagram: Häätori.fi

Yhteistyössä

Häätori.fi mainittu artikkeleissa


Palvelun idea

Häätori on häihin erikoistunut ilmoituspalvelu, jossa yksityishenkilöt voivat ilmoittaa myyntiin tarpeettomaksi jääneet hääasut ja -tarvikkeet, ja jossa yksityishenkilöt ja yritykset voivat mainostaa tarjoamiaan hääpalveluita ja -tuotteita erillisessä Hääpalvelut-osiossa. 

Palvelun tarkoituksena on helpottaa häiden järjestelyä tarjoamalla monipuolinen markkinapaikka, josta häiden järjestäjä löytää helposti etsimänsä häätavarat ja -palvelut. Hakuominaisuuksien ja ilmoituskategorioiden ansiosta häiden järjestäjän on vaivatonta selata ja löytää itselleen sopivat vaihtoehdot. Palvelu mahdollistaa vaivattoman yhteydenpidon myyjän ja ostajan välillä.

Käytettyjen hääasujen, -asusteiden ja -tarvikkeiden myyminen / ostaminen

Yksityishenkilöt voivat Häätorin kautta helposti ja maksutta myydä eteenpäin käytettyjä hääasuja ja -asusteita sekä erilaisia häätarvikkeita. Yksityishenkilön palvelussa julkaisema ilmoitus näytetään sille valitun kategorian alla. Ostaminen ja sen maksaminen tapahtuu Ilmoittajalle siten, kun myyjä on sen ilmoituksessa määritellyt tai on muuten myyjän ja ostajan välillä erikseen sovittu.

Ilmoitukset kannattaa laatia huolella. Häätorin ylläpito pidättää itsellään oikeuden poistaa sellaiset ilmoitukset, joiden katsoo olevan palveluun kuulumattomia, virheellisiä tai puutteellisia. Jos ilmoitus ei ole enään tarpeellinen, niin toivomme ilmoitus suljetaan mahdollisimman nopeasti.

Ostaja voi ottaa yhteyttä myyjään Häätori.fi-palvelun kautta (edellyttää rekisteröitymistä) tai myyntilmoituksessa mainittujen yhteystietojen (sähköposti / puhelinnumeron) avulla.

Häätori.fi sulkee automaattisesti vuoden vanhat ilmoitukset, joiden tietoja ei ole päivitetty. Mikäli saat myynnissä olevat tuotteet myytyä nopeammin, poista ilmoitus palvelusta. Mikäli taas haluat, että ilmoitus näkyy palvelussa vuoden määräajan jälkeenkin, voit avata sen uudelleen.

Hääpalvelumainokset

Kaikki hääpalveluja tulonhankkimistarkoituksessa tarjoavat yritykset ja yksityishenkilöt voivat maksutta ilmoittaa tarjoamistaan palveluista Hääpalvelut -osiossa. Muihin kategorioihin lisätyt tulonhankintaan tähtäävät ilmoitukset (esim. vuokrausilmoitukset ja hääpukujen jälleenmyynti) ovat maksullisia. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] saadaksesi tarjouksen.

Uutiskirjeet

Häätori.fi lähettää rekisteröidyille käyttäjille uutiskirjeen automaattisesti viikon välein. Uutiskirjeeseen on koottu palveluun lisätyt uusimmat myytävät tuotteet ja palvelut.

Mikäli haluat vastaanottaa uutiskirjeitä harvemmin tai olla vastaanottamatta kirjeitä kokonaan, voit muokata sähköpostiviestintää koskevia asetuksia sisään kirjautumisen jälkeen Asetukset-osion kohdassa Tiedotteet.

Käyttäjätunnusten poistaminen

Saatuasi hääpukusi ja -tarvikkeesi myytyä kannattaa tarpeettomaksi jääneet käyttäjätunnukset poistaa. Näin vältyt turhilta tiedotteilta ja uutiskirjeiltä. Poistaminen tapahtuu kirjautumalla sisään palveluun ja valitsemalla Asetukset-osiossa kohta Tilin tiedot. Kyseisellä sivulla pystyt poistamaan käyttäjätunnuksesi valitsemalla Poista tilini pysyvästi.

Tietojenkalastelu ja huijausyritykset – tunnista merkit

Tietojenkalastelu- ja huijausyritykset ovat valitettavasti yleistyneet verkossa, ja Häätori.fikään ei niiltä ole säästynyt. Alla varoitusmerkkejä, jotka auttavat huijausyrityksen tunnistamisessa.

- Yhteydenotto tulee ulkomailta
- Asiointi halutaan siirtää Häätori.fi ulkopuolelle (Sähköposti, Whatsapp jne.)
- Asiointi tapahtuu tyypillisesti englanniksi tai huonolla suomen kielellä
- Yhteydenottajalla on kiire tehdä kaupat mahdollisimman pikaisesti toimituksella 
- Ehdotettu kauppa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta

Yleisesti ottaen on aina suositeltavaa olla yhteydessä vastapuoleen muutaman viestin verran. Tämä viestintä usein auttaa huomaamaan mahdolliset huijausyrityksen varoitusmerkit.

Esimerkki huijausviestistä:
What's the last price?
Reply via email ( t***.nat***@gmail.com ). Thank you.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia rekisteröitymisessä,

Häätorin ylläpito, 

e-mail: [email protected]


Häätorin ylläpidosta vastaa Cradia Oy, Y-tunnus 3113099-1.