Ilmoita ilmaiseksi käytetyt hääpuvut, -asusteet ja -tarvikkeet!

Yrittäjä! Voit myydä hääpukuja, -asusteita ja/tai -tarvikkeita sivullamme hintaan 29,90€/kk tai lisätä yrityksesi hääpalveluhakemistoon hintaan 99€/12kk. Lisää ilmoitus tai kysy lisää info@haatori.fi!Tuolihuppujen vuokraus 1,50€/kpl! Katso lisää ja varaa!

Decora House

Decora House -verkkokaupasta löydät persoonalliset juhlakoristeet ja somisteet elämäsi tärkeimpään päivään. Valikoimissamme on mm. koristeita juhlatilaan ja hääautoon, kakkukoristeita ja kattaustarvikkeita vihkitilaisuuteen sekä hääjuhlaan. Tuomme jatkuvasti uutuustuotteita maailmalta suomalaisten hääparien iloksi.

Huolella mietityt, yhteensopivat koristeet tuovat juhliin ripauksen ylellisyyttä ja tekevät unohtumattoman vaikutuksen myös juhlavieraisiin. Ajatuksenamme on auttaa asiakkaitamme loihtimaan kauniit ja yksilölliset koristelut hääjuhlaan mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Me Decora Housessa tiedämme, että ideat pitää päästä toteuttamaan joskus nopeallakin tahdilla tai mieleen tulee viime hetkellä jotakin tärkeää, mitä vielä tarvitsisi juhliin. Pidämmekin hyvän huolen myös hääkiireiden keskellä olevista asiakkaistamme.

Myymälämme palvelee Lempäälässä Sääksjärvellä os. Vikkiniityntie 5 tiistaisin klo 10-18 sekä torstaisin ja perjantaisin klo 9-16.

Verkkokauppa avoinna 24/7 www.decorahouse.com.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme verkkokauppaan ja noutomyymälään!

1 avoin ilmoitus

Ei seurattuja käyttäjiä

Ei palautteita